Transport

Bij Koperbrengen.nl kunt u niet alleen koper inleveren. Het is kan natuurlijk zijn dat u uw koper zelf niet mee kunt nemen naar de locatie van Tuyl Metaalrecycling. Wij bieden daarom aan om uw oud koper op te komen halen. Wij kunnen dit doen doormiddel van onze vrachtwagen of met een aanhanger. Ook kunt u bij ons een aanhanger meenemen zodat u zelf uw metalen kunt vervoeren en direct zelf kunt wegen op onze geijkte weegschaal. Kortom alles is mogelijk bij van Tuyl Metaalrecycling.

Aanhanger

Wij hebben verschillende aanhangers die u zelf kunt meenemen. Een aanhanger met enkel as kunt u metalen vervoeren tot 750 kg. Een aanhanger met 2 assen kunt u metalen vervoeren tot 3500 kg dit is afhankelijk van uw trekkende voertuig.

Vrachtwagen

Ook is het mogelijk als u grote materialen heeft of zware metalen, om dit op te laten halen door van Tuyl Metaalrecycling wij gebruiken hiervoor een 12.000 kg vrachtwagen, hierdoor bent u niet zelf verantwoordelijk voor het gewicht en de risico's.


Breng uw oud koper naar van Tuyl Metaalrecycling

Wij zijn te vinden in Heesch

Kijk voor meer informatie op de contact pagina

Referenties


William - Lith

Ik had meneer van Tuyl gebeld of hij metaal kwam ophalen. Binnen een uur kwam hij het ophalen.

F. van Amersfoort - Zaltbommel

Snelle service, ik belde ze op om een grote bult lood op te halen. De zelfde dag stonden ze op de stoep om de metalen mee te nemen. Vervolgens kon ik bij het bedrijf mijn geld ophalen.

Koper inleveren

Twitter