Soorten koper

Er zijn veel soorten koper, alle soorten koper leveren geld op. Kom daarom naar van Tuyl Metaalrecycling Bij ons krijgt u altijd de beste prijs. Onderstaand vindt u de omschrijving van de meest voorkomende soorten koper.

Koper


Koper is een metaal soort wat niet sterk is maar een goede functie heeft als geleiding. Het is een dure metaalsoort, dit komt omdat koper een moeilijk verkrijgbaar product is. Koper wordt veel gebruikt voor elektriciteit, water of gas. Koper is te vaak te herkennen aan zijn rode kleur.

Rood Koper


Rood koper is een van de puurste soorten koper, het is zacht en uiteraard rood van kleur. Rood koper kan bijvoorbeeld gas en waterleidingen zijn.

Geel Koper


Geel koper ook wel messing, is minder waard dan rood koper. Geel koper wordt vaak gezien in koppelingen van water leidingen. het is sterk en vaak geel van kleur.

Kabel


In kabel zit vaak ook koper, bijvoorbeeld oude kabels van huisinstallaties of buitenkabel. Hiervoor gelden ook weer andere prijzen dan geel of rood koper.

Metaal soorten

Overige metaal soorten zijn ook bij ons in te leveren, ga hiervoor naar Oudijzerbrengen.nlBreng uw oud koper naar van Tuyl Metaalrecycling

Wij zijn te vinden in Heesch

Kijk voor meer informatie op de contact pagina

Referenties


van Roosmalen - Rosmalen

Hier al mijn koper ingeleverd, ik kreeg er een hoog bedrag voor terug. erg tevreden.

F. van Amersfoort - Zaltbommel

Snelle service, ik belde ze op om een grote bult lood op te halen. De zelfde dag stonden ze op de stoep om de metalen mee te nemen. Vervolgens kon ik bij het bedrijf mijn geld ophalen.

Koper inleveren

Twitter